Ovako živi mladi princ iz Dubaija: Postao je vladar Instagrama! - Apotekica

Ovako živi mladi princ iz Dubaija: Postao je vladar Instagrama!

Sin popularnog šeika, Mohammeda bin Rashida al Maktouma koji je poznati premijer UAE, vladar Dubaija i jedan od najvažnijih biznismena na Bliskom Istoku, jeste ustvari popularni princ koji se zove Hamidan bin Mohammed bin Rashid al Maktoum.

Loading..

 

 

 

 

 

Ovaj jako aktraktivni princ ima 34 godine i postao je potpuni vladar Instagram mreže i tamo ga prati više od pet miliona ljudi. Zaista je jako poznat.

Naime, njega je otac 2008. godine imenovao svojim nasljednikom iako je imao starijeg brata. Ali on je nakon toga, sedam godina poslije imao srčani udar i preminuo je.

Ovaj poznati i željni princ ima mnogo posla, često je u frci ali ipak nađe vremena i za sebe. Često se hvali kako se bavi jahanjem , biciklizmom, padobranstvom a možemo ga nazvati i pjesnikom jer ponekad piše i tekstove.

Njegove slike koje objavljuje na Instagram su zaludjele svaku ženu, nijedna nije ravnodušna na njega. Zaista je prelijep i to ima malo koji čovjek sreću da bude.

Princ je školovan u Dubajiu i to u školi za dječake, a zatim u školi vlade. Studij je poslije nastavio u Velikoj Britaniji pa je tamo i diplomirao 2001. godine. Nakon toga je pohađao školu i Londonsku ekonomiju. Naučen je disciplini, odanosti, predanosti, odgovornosti, izdržljivosti i mnogo više.

Facebook Comments
loading...
Shares