Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ovako treba da se oblače žena sa 50+ godina: Bez riječi će vas ostaviti 3 kombinacija! – Apotekica

Često čujemo da se neke žene ne oblače u skladu sa svojim godinama i da neke komade nikako ne trebaju da koriste, nego da ih jednostavno bace.

Moramo priznati da su mnogi upravu što se toga tiče, jer dovoljno je da dobro osmislite svoj stajling kako bi imali pravu dobitnu kombinaciju i kako bi svi sa divljenjem gledali u vas. Čak i dame u ozbiljnim godinama mogu da izgledaju seksi, privlačno i atraktivno.

Žene u ovim godinama bi trebale da izbjegavaju nošenje uskih helanki koje ocrtavaju njihovo tijelo, ali isto tako i prekratke suknje i šorceve. To je ipak za mlađe generacije, iako nekada nije lijepo ni na njima vidjeti neke prekratke stvari.

Na raznim internet portalima imate priliku da vidite neke od najljepših odjevnih kombinacija, koje su u skladu s vašim godinama. One mogu dosta da vam pomognu, kako ne biste sami morali da razmišljate šta i kako da obučete.

I sada ste mogli da vidite neke kombinacije i nadamo da vam se dopadaju. Nekada i duge odjevne kombinacije mogu da budu seksi i privlačne.