Ovaj zadatak je svima teško pao! Evo šta Zadrugari moraju da urade, to je veoma loše! Nikada nisu pomislili da će za novac i to da rade!!! - Apotekica

Ovaj zadatak je svima teško pao! Evo šta Zadrugari moraju da urade, to je veoma loše! Nikada nisu pomislili da će za novac i to da rade!!!

Veliki šef je donio odluku i odlučio je na nagovor gledaoca da ispita rijaliti učesnike kroz zadatak tko je taj koji vječito zabacuje i pravi nered u kući. Podijelio ih je u dvije grupe i dao roka sedam dana da vidimo tko će da pobijedi a u nastavku vam otkrivamo detaljnije o čemu je riječ.

Loading..

 

 

 

 

 

Veliki šef je donio odluku da muškarci spavaju na jednoj strani sobe a žene na drugoj. Znači spavaju odvojeno i moraju da dokažu čija je strana urednija.

Svi gledaoci su se smijali kada su vidjeli slike. Istinito ali i žalosno. Muškarci su svoju stranu napravili tako urednom kao da niko nikada nije spavao tamo. Ali žene, za njih se nema ništa reći. Slika sama priča.

Drastična je razlika između ova dva para, muškarci su 100 posto uredniji od djevojaka. Njihovi kreveti su razbacani i odjeća je posvuda. Hrana, obuća i ostalo je sve na podu, koliko neurednosti.

Svaka čast muškarcima i zaista se nadamo da će da oni pobijede jer su i zaslužili. Zar takvo žensko treba da bude primjer današnjoj omladini?

Sada su se pokazale u pravom svjetlu, zar ne? Toliko o njima i njihovoj čistoći iako se stalno tračaju i ogovaraju kako su druge to učinile a sada su dokazale da su sve iste.

Facebook Comments
loading...
Shares