Ovaj trik je jako jeftin a prljavo bijela odjeća postaje BLJEŠTAVO BIJELA! MORATE DA GA PROBATE! - Apotekica

Ovaj trik je jako jeftin a prljavo bijela odjeća postaje BLJEŠTAVO BIJELA! MORATE DA GA PROBATE!

Svakoj ženi je velika muka kada vidi uflekanu majicu ili neki drugi dio komad odjeće. Znaju koliko je teško da se opere neka mrlja, posebno ako je mrlja od nekih tamnih uzročnika. Zbog toga vam otkrivamo extra recept i uvijek ćete baš taj koristiti.

Loading..

 

 

 

 

 

Naime, žena iz Škotske je ta koja nam je otkrila svoj genijalan trik. Otkrila nam je da pomoću ovog sastojka svaka neugodna mrlja nestaje i posebno kada je bijeli veš u pitanju.

Ono što ona koristi za skidanje fleka jeste proizvod koji je namijenjen za sterilizaciju bočica za bebe. Zvuči nevjerovatno ali ispitano je i djeluje.

Ovaj proizvod je jako jeftin i baš zbog toga je i podijelila sa svima. Otkrila je da je sa svim pokušala da ukloni mrlje sa majce njene kćerke ali nije uspjela.

A onda je pokušala sa ovim i to je jedino djelovalo pozitivno. Ona nije imala šta da izgubi, jedino je mogla bolje da napravi i baš zbog toga je i rizikovala. To joj se isplatilo.

Rekla je da će sve flekave i prljave majice i suknjice da opere sa istim, jer je jako dobro. Pogledajte kako je ovu majicu izblijedila. Nije mogla ni sama da vjeruje da se to dešava ali uspjela je.

Facebook Comments
loading...
Shares