Ovaj snimak su dugo čuvali, ali ono što je Arkan uradio Ceci na stadionu, nisu mogli da vječno kriju! - Apotekica

Ovaj snimak su dugo čuvali, ali ono što je Arkan uradio Ceci na stadionu, nisu mogli da vječno kriju!

Ovaj snimak i slike su mnogo krili, ali na kraju je moralo da ispliva i moralo je da se sazna šta je to Arkan uradio za cecu na stadionu i da li je to bilo romantično ili ne. Pogledajte u nastavku.

Loading..

 

 

 

 

 

Dok je na stadionu na Vračaru igrao obilić, Arkan i Ceca su zajedno sjedili na klupama i pozdravljali su ih i pratili cijelu tekmu.

Ono što je taj dan Arkan uradio za svoju suprugu Svetlanu Ražnatović poznatiju kao Cecu, tada niko nije radio za svoju ženu.

Naime, on je na zid postavio njenu sliku a takvo nešto je tada bilo prvi put da se vidi. Niko nije mogao da vjeruje da je toliko opsjednut svojom ženom.

Mnogo je volio Svetlanu Ražnatović a i ona je njega. Dokaz te ljubavi je, jer 19 godina nisu skupa njih dvoje, smrt ih je razdvojila a Ceca je još uvijek sama.

To je veliki dokaz ljubavi i tako bi trebao svako da dokazuje ljubav. Još ga nikada ni prevarila nije. Zaista je uvijek vjerna mu bila i uvijek sve lijepo priča o njemu iako su naslovi katastrofalni i niko ga ustvari ne poznaje kao što ga ona poznaje. Sada je sama i kaže da će tako do smrti da bude.

Facebook Comments
loading...
Shares