Ovaj dječak ima samo jednu želju, srce će vam od tuge pući kada saznate koju: On ima 7 godina i zraboljen je u tijelu starca! - Apotekica

Ovaj dječak ima samo jednu želju, srce će vam od tuge pući kada saznate koju: On ima 7 godina i zraboljen je u tijelu starca!

Ovaj dječak zaista ima jako težak život. Njegovi problemi su čini se nerješivi. Mnogo je loše to što mu se dešava, zamislite samo, ima tijelo starca a ima samo 7 godina. Ovo je mnogo žalosno.

Loading..

 

 

 

 

 

Njegovo ime je Mohammed i on dolazi iz Sirije i ima samo sedam godina. Njegov problem je genetska bolest i zbog nje izgleda kao neki starac. Njegov pogled i sama pojava izaziva žaljenje, a djeca bježe od njega.

Mnogo mu je teško jer nije kriv za to što mu se dešava. Ispričao nam je koja je njegova posebna želja i šta bi volio da mu se dešava umjesto ovoga.

Ovaj maleni slatkiš, odao je da je njegova želja da bude lijep kao i sva ostala djeca. Da se ne razlikuje od njih i da bude mladolikog izgleda.

Kroz suze je pričao kako ga djeca ne ostavljaju na miru i mnogo ga zezaju. To mu jako teško pada. Ali, na sreću ipak postoje dobri ljudi. Postoji jedan Hussein Manaver, koji je prvi muslimanski astronaut iz Britanije. Odlučio je da mu pomogne.

On je pokrenuo organizaciju kako bi prikupili dovoljno novca za ovu porodicu  i kako bi im priuštili bezbijedan dom, jer su izbjeglice iz Sirije. Došli su u Tursku i nemaju putovnice a ni bilo koji drugi dokument kako bi saznali šta se dešava Mohammedu.

Facebook Comments
loading...
Shares