Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ova voćka je rudnik zlata: Mjesečno možete od nje zaraditi i 5 000 eura! – Apotekica

Ovu voćku može da uzgaja svako, samo je potrebno da joj obezbjedite prostor u svom vrtu. Vjerujete da poslije ovoga možete da promijenite sebi život, samo je bitno da se posvetite tome i imate veliku želju za uspjehom.

Bitno je da svaki dio dobr isčitate kako ne biste pogriješili kada je u pitanju uzgoj voćke. U svijetu se veoma malo uzgaja, a kod nas je potražnja ogromna i dobro se plaća, ukoliko je voćka dobro i kvalitetnu uzgojena.

Ukoliko posadite voćku na jednom hektaru, onda vam je zagarantovano da ćete mjesečno zarađivati i do 5000 eura. To je odlična zarada , zar ne!? Posao nije ni jednostavan ni jeftin, a u Srbiji samo jedna porodica se bavi uzgojem ove voćke. Kao što možete da zamislite riječ je o borovnici.

Ova porodica je otkrila kako se ne bave uzgojem ove biljke odavno, neg da su i oni skoro krenuli. Na početku nisu mislili da će biti prevelika zaineteresovanost za posao, ali sada mnogi kupci se javljaju i dogovaraju s njima prodaju, gdje čak i oni sai mogu da diktiraju cijene.

Iz mjeseca u mjesec cijena ove voćke se povećava, a prvi pravi urod možete da očekujete tri godine poslije sadnje.

Pogledajte video: