Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ova Srpkinja spavala sa 5 000 Srba: Ima 10 djece, ne zna im ni imena, a ni ko im je otac! Jedan od njih je jako poznat, svi znate za njega.. – Apotekica

U Srbiji je prostitucija postala jedna od vodećih tema i rijetko koja osoba koja se bavi ovim poslom krije to. Obzrirom da se lako dođe do dobre svote novca, primjećujemo kako dosta djevojaka počinje da se bavi ovih poslom.

Jedna od najpotnatijih prostitutki u Srbiji, odlučila je da ispriča svoju stranu priče i da otkrije sa koliko muškaraca je tačno spavala, te koliko novca može da zaradi od toga. Njen intervju je postao jako viralan, a čak je orkila i sa kojim poznatim ličnostima je bila.

Svjetki poznata prostitutka, bila je učesnica i jednog rijaliti programa na našim prostorima, Vida Kokić, otvoreno je progovorila o ovoj tabu temi. Započela je sa prostitucijom prije tridesetak godina, kada je otišla u Italiju kod jednog svog prijatelja. Tamo je trebala da se brine o njegovoj djeci, ali ju je on natjerao da se počne baviti najstarijim zanatom.

Obzriom da je počela zarađivati velike svote novca, njoj ovaj posao nije predstavljao nikakav problem. Tokom života spavala je sa preko 5 000 muškaraca, različite vjere i nacije. Rodila je desetero djece, a za mnoge od njih i ne zna ko im je otac.

Djeci je potrebna pažnja i ljubav, a ona im nije to mogla pružiti, pa ih je sve dala u sirotište. Navodi i kako joj dolaze razni političari iz Srbije, ali da oni nikada nisu štedili, nego su joj ostavljali velike bakšiše.