Ova priča sve ostavlja bez teksta: Supruga od muža krila ogroman novac i kad je završila u bolnici povjerila mu se! Veoma poučno! - Apotekica

Ova priča sve ostavlja bez teksta: Supruga od muža krila ogroman novac i kad je završila u bolnici povjerila mu se! Veoma poučno!

Ova priča je zaista jako zanimljiva. Svi su poželjeli da je pročitaju a imaju i zbog čega. Sve se vrti oko jedne stare kutije za cipele. Muž i žena su 50 godina bili u braku i sve su dijelili osim ove kutije. Predpostavljate šta se krilo u njoj?

Loading..

 

 

 

 

 

Iako su sve dijelili, ovu kutiju je muž obećao da nikada neće otvoriti dok mu ona ne odobri. U pitanju je jedna stara kutija od cipela koja je i sama znala da se bliži kraj njenoj misteriji.

Jednog dana, supruga je završila u bolnici i predvidjela je sama sebi kraj. Supruga je odmah spomenula tu kutiju i rekla mu šta da radi sa njom. Dozvolila mu je da je otvori i da vidi šta je unutra.

On kada je nju otvorio, ostao je bez teksta. U kutiju je stalo čak 95 hiljada dolara i dvije stare platnene lutke. Odmah je pojurio u bolnicu i pitao ženu šta se to dešava.

Ona se mnogo nasmijala i rekla mu da se ništa ne plaši. Otkrila mu je da je njihova baka koja je na dan njene udaje joj rekla da nikada mužu ne protuvriječi i kada god je htjela da to uradi, plela je lutku.

U lutki su bile samo dvije lutke i muž je počeo da plače. Znao je da nije mnogo ljuta bila, jer je za 50 godina samo dvije lutke oplela. Ona se nasmijala i rekla da je lutke prodavala i zaradila te pare.

Facebook Comments
loading...
Shares