Ova Bosanka je zaludila cijeli internet: Rekli su da njena guza je najpaklenija na cijelom svijetu, uvjerite se u to i sami! - Apotekica

Ova Bosanka je zaludila cijeli internet: Rekli su da njena guza je najpaklenija na cijelom svijetu, uvjerite se u to i sami!

Da su društvene mreže postale aktivnije nego ikada, to je jasno kao dan. Osim toga, postale su mjesto na kojem bi se osobe najbolje predstavile društvu iako poneke znaju uživo da razočaraju. Ova djevojka je jedna od onih koja je mnogo atraktivna i u to ćete se uvjeriti sljedećim fotografijama koje smo postavili.

Loading..

 

 

 

 

 

Ova djevojka se zove Ines Helena i porijeklom je iz Bosne i Hercegovine ali njeni roditelji su vremenom se preselili u Švedsku i tamo sada žive.

Helena je tamo odrasla i odlučila da ode u London da upiše školu i sada se tamo školuje. Njene slike na Instagramu su zaiste vatrene i u to nema sumnje.

Ova djevojka nije kao starlete ona ima jako burnu prošlost, jer je kao dijete sa ocem prodavala novine i tako dobro zarađivala pa je poslije počela da radi kao medicinska sestra i tu se dobro provela.

Na njenim slikama je jasno kao dan da ona objavljuje svoje obline i da je sigurno imala nekoliko estetskih operacija, usne, grudi ili zadnjica, ali ipak je imala.

Na Instagramu ima mnogo pratilaca i zaista je mnogo poznata ova djevojka. Pogledajte još jednu sliku, a zatim je zapratite na Instagramu da svaki dan pratite njene objave.

Facebook Comments
loading...
Shares