Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Otkrivena tajna kako je Sandra Rešić smršala 38kg! Svaku noć je pila ovaj napitak, a izbacila je 3 namirnice! – Apotekica

Ko je pratio Sandru Rešić na početku njene karijere, mogao je da vidi kako se radi o debeljuškastoj osobi, koja je dugo vremena borila se sa viškom kilograma. Ali, na kraju je uspjela da se izbori i postane jedna od najzgodnijih javnih ličnosti.

Dok se pojavljivala u takmičenju ”Zvezde Granda” imala je višak kilograma, a nekoliko puta je napominjala kako ima problem, jer ne može da ostavi gazirana pića, kao i slatkiše. Međutim, sve se promijenilo.

Prije osam godina, kada se prvi put pojavila na televiziji imala je oko 88 kilograma i tada je shvatila da mora raditi na svom izgledu ako želi da ima dobru i uspješnu karijeru.

Pjevačica se prisjeća kako su joj govorili da ima božanstven glas , ali da mora i lijepo da izgleda To je bila njena prekretnica u životu, kada je ostavila hljeb, gazirana pića i slatkiše. Počela je da ide u teretanu, pila svaki dan limunadu, a najviše je jela jabuke.

Možemo da vidimo kako joj se sve to isplatilo, jer je sada jako zgodna i privlačna djevojka. Ukoliko bi se desilo da i u toku noći osjeti glad, ona bi uzimala jabuku i popila čašu mlake vode.