Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Otkriven Dalilin ugovor sa produkcijom: Plaćen joj dupli honorar, da li je to od razloga što se ovako ponaša? – Apotekica

Dalila i Car trenutni su par koji se najviše komentariše u rijalitiju Zadruga 5, ali i na mnogim društvenim mrežama. Ovu neizvjesnu situaciju prati cijeli Balkan, ali i podjednako inostranstvo. Kako se šuška Dalilin honorar oko 1.500 Eura svake sedmice, što bi na kraju ukupno bilo 60.000 Eura bez kazni. Ovo samo prenosimo o kojoj cifri se radi.

Ali kako je postala ”centar rijalitija” njen honorar drastično se povećao. Zatražila je novi honorar koji se vrti oko cifre 150.000 Eura, zbog toga što je ugrozila svoj brak, i narod protiv sebe okrenula. Čak traži i stan. Svoj život je iznijela na dlanu a to ima visoku cijenu, navodi Dalila. Također ponudili su joj poslovnu ponudu za voditeljicu na njihovoj televiziji, da li o tome samo Dalila mašta ili je to stvarno istina vidjet ćemo nakon završetka ovog rijalitija. Narod je definitivno ne bi volio vidjeti na poziciji voditeljice, nakon ovog skandala koji će je odvesti u propast.