Otkrivamo vam koji je najveći uzročnik raka pluća i srčanih oboljenja!!! - Apotekica

Otkrivamo vam koji je najveći uzročnik raka pluća i srčanih oboljenja!!!

Naučnici i mnoga istraživanja su pokazala da je najčešći uzročnik svih opakih bolesti, upravo loši uslovi u kući. Neredovno čišćenje, vlaga, zagađen vazduh, loša higijena i mnogo drugih stvari utiču baš na sve to što smo naveli.

 

 

 

 

 

Vjerujemo da niste znali, ali u svakoj kući, vazduh koji se udiše, neminovno se mijenja. Samo korištenje hemikalija ispušta više od 900 vrtsa toksičnih materija.

Mnogi nisu ni svjesni šta se sve krije u njihovim prostorijama, zna da bude vlaga, buđ, polen, ugljenmonoksid a sve je to zapravo presudno kod opakih bolesti i česti razlog nastanka istih.

Četso loš vazduh kuće povezuju sa raznim bolestima, kao što su rak pluća, astma, bolesti sa srcem i razne druge kardiovaskularne bolesti. Vodite računa da je vaša prostorija svaki dan prozračena i da nije zagušljiva.

Postoji 8 načina da se drastično smanji unos štetnih čestica, materija i mikroorganizama u vaš dom i baš na taj način bi mogli da spriječite nastanak opake bolesti.

Prozračite kuću, koristite isključivo samo ekološke proizode za čišćenje, koristite rol-on u plastičnoj kuticiji umjesto dezodoransa, isključite uređaje iz struje tokom noći koji ne moraju da budu uključeni, uradite drveni pod u kući jer je mnogo zdraviji od običnih i nosite papuče, ne ulazite u kuću u obući jer tako raznosite bakterije, i još jedno a to je da odjeću sušite vani ako je moguće.

Facebook Comments
loading...
Shares