Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Otac ne živi sa majkom, dok ona čuva ovce i svinje: Ceca se vraća u selo Žitorađe da živi, a evo kako izgleda porodična kuća.. – Apotekica

Poznato je kako je Ceca kao mlada živjela u selu Žitorađe koje se nalazi u blizini Prokuplja, te da je tu živjela sa majkom Mirom, ocem Slobodanom i sa sestrom Lidijom. Nekoliko puta je otvoreno rekla kako joj život na selu nedostaje i da bi se rado tamo preselila, ali ne može zbog silnih poslovnih obaveza.

Više joj ne odgovara Beograd i sva ta gužva i galama, pa bi radije da vrijeme provodi u prirodi i tišini. Istakla je nekoliko puta koliko grad može negativno da djeluje na čovjeka, naročito kako stari.

”Imam volju i želju da provodim dane na selu i u prirodi, ali ne mogu nikako zbog obaveza koje imam svakog dana. U Beogradu mogu samo da uživam u smogu, ali šta ću kad mi obaveze ne dozvoljavaju drugačije.”- rekla je Ceca.

U centru Žitorađe možemo da primjetimo kuću sa bijelom fasadom i kamenom ogradom, To je kuća porodice Veličković u kojoj žive Cecin otac, a mama joj je smještena u drugoj kući. Kada smo pitali komšije kakva je ovo porodica, svi su imali samo najljepše riječi za njih.

”Veljko često obilazi dedu, zna se desiti i da prenoći. On živi ovdje, dok stara živi ispod dvije kuće. Prije smo se družili, a onda se Mira posvetila poslu, radi oko stoke. Na jesen pravi zimnice da Lidija i Ceca mogu ponijeti sebi.”- rekla je jedna komšinica.