OPREZNO: Oni sa SLABIM SRCEM NEKA NE GLEDAJU OVO: Zadrugarke se skinule i ušle u bazen prepun čokolade! Ono što su radile, zaista zaustavlja dah!!! - Apotekica

OPREZNO: Oni sa SLABIM SRCEM NEKA NE GLEDAJU OVO: Zadrugarke se skinule i ušle u bazen prepun čokolade! Ono što su radile, zaista zaustavlja dah!!!

U sinošnjoj emsiji kod Ognjena Amidžića imali smo priliku da gledamo najvrelije izdanje ikada. Sve ukućanke iz rijalitija Zadruga došle su kako bi napravile najveći spektakl ikada. Svaka od njih je došla u kupaćem kostimu i svi su se preznojili kada su ih vidjeli. Ovo je zaista samo za one koji mogu da podnesu bez problema ovakve slike.

Loading..

 

 

 

 

 

 

Ni malo nije bilo lako Ognjenu da pored ovoliko seksipilnih djevojaka on ostane suzdržan. Nikome u studiju nije bilo lako. Sve one su došle u kupaćem kostimu i ulazile su u ring sa čokoladom.

Ognjen je ispunio ono što je obećao a najinspirativnija mu je bila Stanija pa je nju stavio sa Doroteom ali ona se nije složila, tražila je zamjenu pa je dobila Maju koja ju je odmah nokautirala.

Sve ulijepljenje u čokoladu bile su još privlačnije i same bi sebe pojele kada bi mogle. Luna je sama svoje tijelo lizala jezikom i žudila je za čokoladom.

I sami vidite kakav su nered napravile ali se na kraju isplatilo.

Ognjen je sigurno imao najveći rejting nego ikada. Ovu večer će dugo da prepričavaju a pobjednice su sve zajedno bile. Nećemo sada neku da izdvajamo. Pogledajte i ovu sliku pa nam napišite utiske.

Facebook Comments
loading...
Shares