Ona je odlučila da pokloni kuću i svo svoje imanje koje vrijedi 1,5 milion eura jer je bolesna: Samo ima jedan zahtjev! - Apotekica

Ona je odlučila da pokloni kuću i svo svoje imanje koje vrijedi 1,5 milion eura jer je bolesna: Samo ima jedan zahtjev!

Žena po imenu Agna Wagner, odlučila je da napravi nagradnu igru. Jako je zanimljivo i ona nećete vjerovati poklanja ovu vilu i cijelo svoje imanje koje vrijedi više od milion eura. Samo ima jedan zahtjev a uopšte nije komplikovan.

Loading..

 

 

 

 

 

Naime, ova žena je povrijedila svoja leđa i samim tim ostala nepokretna i više ne može da se brine o velikom imanju, pa je bila odlučila da proda luksuznu kuću.

Cijenila ju je 1,5 miliona eura i nije uspjela da je proda. Zatim je smanjila cijenu ali ni tada joj nije pošlo za rukom. Onda je odlučila da napravi nagradnu igru ali pod njenim uslovima.

Ovo je jedan dio unutrašnjosti njene vile. Da se vratimo na temu. Ona je odlučila da kuću stavi na nagradnu igru, ali da će je pokloniti onome tko napiše najmaštovitije pismo. Znači u pitanju je samo pismo.

Kako bi učestvovali u ovoj igri, vi morate da uplatite 25 dolara i ona misli da će biti dovoljno učesnika kako bi ona dobila neku dobro sumu novca koliko ustvari kuća i vrijedi.

Obećala je da ako ne skupi sav novac, svima vraća, a ako skupi izabrati će pismo i taj će biti pobjednik. Znači samo je potrebno da se na njen račun uplati nešto manje od 3 miliona KM. Pismo da sadrži maksimalno 350 znakova, a igra traje do 5 aprila. 500 pisama ide u finale a zatim će suci odabrati najboljeg. Učesnici samo od 18+, a iz domaćinstva samo jedna osoba.

Facebook Comments
loading...
Shares