OGNJEN VRANJEŠ SVE ZAPREPASTIO: NAPUMPAO JE USNE I SVI MU SE SMIJU ZBOG NJEGOVOG IZGLEDA!!! - Apotekica

OGNJEN VRANJEŠ SVE ZAPREPASTIO: NAPUMPAO JE USNE I SVI MU SE SMIJU ZBOG NJEGOVOG IZGLEDA!!!

Ognjen Vranješ ne prestaje da iznenađuje gledaoce i svoje fanove koje ima. Pored toga što je dosta puta se našao na stranici skandala zbog afere sa Jelenom Karleušom, sada je uradio i nešto nevjerovatno. Niko nije znao da je on ustvari pumpao usne.

 

 

 

 

 

 

U emisiji u prokomentarisali njegov izgled Saša Vidić i Duško Tošić koji baš i nije htio da ga komentariše ali je zato Saša morao.

Rekao je da mu je Ognjen baš zanimljiv tip, posebno zbog toga što je pumpao usne a onda smo se mi potrudili da nađemo neke njegove slike iz bliza. Pogledajte, zaista je to uradio.

Sada kada ste se uvjerili, vrijeme je i da saznate kako se Saša našalio na njegov račun.

Rekao je da kada vidi njega, nije siguran da li je to on ili Stanija Dobrojević, poznata starleta ili je pokupio fore od ljubavnih afera koje je imao.

Ognjen je ovako izgledao mnogo ranije i niko nije mogao da vjeruje da je tako brzo se usavršio. Poslije su svi saznali da je to samo silikon ili napumpavanje. Ognjen je dokazao da nije muškarac i da je poletio za onim što mnogi i lete. Raširio je krila ali je brzo pao. Veliku lekciju je dobio.

Facebook Comments
Shares