Ognjen je sada objavio poruke na kojima se on i Duško prepucavaju: Kada vidite koliko ga je ismijao, ovo mu Jelena neće oprostiti!!! - Apotekica

Ognjen je sada objavio poruke na kojima se on i Duško prepucavaju: Kada vidite koliko ga je ismijao, ovo mu Jelena neće oprostiti!!!

Prepucavanje između Jelene i Ognjena, pa sa njima i njenog supruga Duška Tošića, još uvijek nije prestalo. Još uvijek su glavna tema tabloida i svi redovno čitaju o čemu se piše. Ovaj put je Ognjen ponovo objavio jednu sliku ali sada sliku koju je uslikao dok se dopisivao sa Duškom. Tekst je samo zbijanje šale.

Loading..

 

 

 

 

 

Ognjen Vranješ se ne planira još uvijek da zaustavi, nastavlja i dalje sa svojim provokacijama i ne želi da se zaustavi. Ovo bi moglo nastati ozbiljan problem a to je odmah problem i za cijelu porodicu.

Jedino što bi Ognjen trebao da ima na umu, sve i da jeste upravu, jeste da Jelena i Duško imaju dvije prelijepe djevojčice koje nisu krive ni za jedno loše djelo svojih roditelja.

To je ta slika zbog koje se svi smiju a Ognjen je očito dobro raspoložen uvijek pa se dobro našali sa ozbiljnima.

Kada Jelena sazna šta je sada napisao, neće joj biti dobro, čak šta više, pojačati će dozu tableta koje pije.

Da ne zaboravimo, Jelena Karleuša je imali mali nervni slom kada je saznala za eksplicitne fotografije i trenutno je na lijekovima ali se dobro drži. Jedino što je zabrinjava su njene kćerke. Ne želi da one saznaju za te gluposti koje Ognjen izvodi.

 

Facebook Comments
loading...
Shares