Oglasio se Sloba na novinarske priče da je ZDRAVSTVENO UGROŽEN i ono što je poručio svima, ostavlja bez teksta!!!! - Apotekica

Oglasio se Sloba na novinarske priče da je ZDRAVSTVENO UGROŽEN i ono što je poručio svima, ostavlja bez teksta!!!!

Sloba Radanović je postao aktuelna tema u svim novinama posebno od kako je izašao iz rijalitija. Uspio je da se popravi u svakom smislu te riječi i dokazao je da je veoma ozbiljan pjevač. Njegove pjesme imaju milionske preglede a sada novinari se zabavljaju sa njegovim zdravljem.

 

 

 

 

 

Naime, novinari su objavili da je Sloba zdravstveno ugrožen i da miješa tablete za hormone sa alkoholom. Ali to se ispostavilo da je velika laž.

Sloba je slikao tablete koje je držao u ruci i dokazao da su to samo vitaminske tablete a da su mediji od toga napravili veliki blam.

Sloba je poručio svima da je on zadovoljan svojim izgledom za razliku od svih ostalih koji pričaju samo o njemu i nezadovoljni su svojim izgledom.

Sloba je svima poručio da se bave svojim životom a da njega puste na miru jer svi koji ga poznaju znaju da on mnogo laže.

Međutim, Sloba je pio samo vitaminske tablete a oni su te prepakovali i rekli kako on pije tablete za hormone. To je sve velika laž i Sloba je to dokazao a onda se slikao i poslao svima veliki poljubac. Dokaz da je Sloba sve uradio na prirodan način su slike iz teretane u koju ide svaki dan.

Facebook Comments
Shares