Oglasio se i krivac nesreće poznate voditeljice: Svi ga osuđuju a onda je on sve ispričao kako se desilo! - Apotekica

Oglasio se i krivac nesreće poznate voditeljice: Svi ga osuđuju a onda je on sve ispričao kako se desilo!

O ovoj nesreći mnogi pričaju i zaista je svima jako žao što se to desilo našoj lijepoj Dei Đurđević. Poznato je da ju je udario autobus ali više informacija u nastavku.

Loading..

 

 

 

 

 

Naime, jutros je jako teško stradala voditeljica Pinka televizije, Dea Đurđević. Kako smo saznali, njoj su morali da amputiraju ruku.

Nesreća se desila jutros oko 06:00 sati u Beogradu, kod bolnice Dr Dragiše Mišovića. U ovoj nesreći su učestvovala 3 auta i 2 autobusa koja su pokušavala da zaobiđu nesreću sa autima, ali na kraju su se svi sudarili.

Drago Tošić je ispričao kako se nesreća desila jer je sve vidjeo. Voditeljica je bila na trotoaru, a dva vozila su se već bila sudarila.

Kako su i dva buda išla jedan za drugim, pokušali su da zaobiđu ovu nesreću, ali prepreka im je bila voda jer je cijev pukla negdje u blizini. I kako nisu imali gdje, vozač busa je skrenuo na trotoar i udario voditeljicu.

Do sada vozač ovog busa nije nikada imao problema, ima 42 godine i uvijek je sporo vozio. Kaže kako nikada nije ni maštao da bi ovo moglo da mu se desi. Jedino je kriva voda jer nije mogao da zakoči iako je vozio jako sporo. Nažalost, voditeljica je u kritičnom stanju.

Facebook Comments
loading...
Shares