Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Oglasila se porodica Šumahera, stigle i nove informacije o zdravstvenom stanju! Evo kakvu su odluku donijeli – Apotekica

Mjesecima se ništa nije čulo za ovog čovjeka, a porodica je čuvala to za sebe. No međutim, sedmerostruki prvak formule 1 Michael Schumacher pojavila se informacija o njegovom stanju. Da se podsjetimo, prvak je nastradao 2013.g kada je na skijanu, udario glavom od stijenu, i od tada u teškom je stanju.

”Ne može pričati, samo može komunicirati očima”, povjerila se supruga, također je i rekla da ga mogu posjetiti samo 3 osobe. Također oglasio se i njegov doktor neurogolog Erich Riederer: ” Michael Schumacher(51) je budan, srce mu ima lijep ritam, vjerovatno može da sjedi i da napravi par koraka uz pomoć nekoga”. Ovom izjavom je razveselio mnoge, jer je godinama ovaj čovjek bio u komi, za njega je ovo i više nego dobro.

Kako izvori kažu on više nije na liječenju u Švicarskoj, boravi i oporavlja se u vili ” Villi Yasmin ” , i nju je kupila njegova supruga od predstavnika Real Madrida 2017g. Koštala je oko 30 milijuna Eura, te nakon smrti svoje supruge ovaj predstavnik Reala odlučio se prodati. Corrina supruga od Michaela uočila je kuću prigodno za liječenje njenog supruga.