Marija Šerifović kao što i vi znate je jedna od pjevačica sa naše estrade koja iza sebe ima jako veliki broj hitova ali samim time ima i veliku karijeru koja je jedna od najvećih od svih zvijezda našeg Balkana. Pored toga nju veliki broj ljudi voli i samim time ona je miljenica mnogih što se tiče naše estrade. Međutim do nas je ovog puta došla jedna informacija koja je sve šokirala te mnogi kada su ovo vidjeli ostali su u šoku.

Radi se o tome da je do nas došla informacija kako je ona završi svoju Youtube karijeru. Naime, kako je tek krenuo da se širi jako dobro nama svima poznati virus i kako ona kao i mnogi drugi pjevači nije imala nikakvih nastupa ona je odluča da se okuša u Youtube svijet i samim time ona je snimala svoje klipove, vlogove i mnoge druge stvari.

Sada nakon čak 100 snimljenih klipova ona je odlučila da sa svojima fanovima podijeli informaciju kako je to njen zadnji video i kako su jako male šanse da nastave ali ipak su moguće. Šta vi mislite o ovim njenim riječima, podijelite sa nama u komentarima.