Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Obavezno pročitajte njenu priču: Nisam udata, nemam djecu. Imam 47 godina, ružno tijelo i nisam lijepa.. – Apotekica

Nikada nisam bila u braku, niti me je kad koji muškarac zaprosio. Mislim da je njima najbitnije da imaju šta jesti i da se poslije toga mogu prevrnuti na krevet. Oni su poput životinja.

Kod roditelja sam bila jedinica, oni su sada dosta stariji. Nemam nešto puno ni rođaka, a onih par što imam redovno se čujemo, iako ja nisam baš nešto pretjerano za to. Već petnaest godina živim sama u Moskvi.

Cinična sam osoba, ljutica. Nisam nikad ni razmišljala da imam djecu, jer ih nisam ni voljela. Kući i u psjetu roditeljima idem samo jednom u toku godine. Dok sam tamo bila, željela sam da očistim zamrzivač, tada sam svu smrznutu hranu spakovala u kese i krenula da bacim.

Pozvala sam lift i čekala da dođe, kada je naišao dječak sa majkom. On je cijelo vrijeme gledao u moju kesu. Dok sam išla prema kontejneru i on je išao za mnom. Bacila sam kesu, a on me je iznenada pitao smije li uzeti kesu kosu sam bacila, rekla sam da može. Dječak je uzeo kesu i zagrlio. Upitala sam ga gdje su mu roditelji, a on je rekao da majka leži u kući i da je jako bolesna.

Ova situacija me jako dirnula. Dok sam sjedila za stolom i večerala, samo sam razmišljala o njima. Nikada nisam imala želju nekom da pomognem, ali svaki zalogaj koji bih progutala me je davio. Uzela sam hranu i odnijela do stana u kojem je dječak živio sa majkom.