O njoj priča cijeli svijet: Ona je zaista nestvarna, crna ljepotica ili crna barbika, pogledajte zbog čega je toliko posebna! - Apotekica

O njoj priča cijeli svijet: Ona je zaista nestvarna, crna ljepotica ili crna barbika, pogledajte zbog čega je toliko posebna!

Ova djevojka je zaista nestvarna i zbog toga je vjerovatno odlučila da ode u modele i da se time bavi. Naime, ona je australijski model i zove se Duckie Thot koja je rođena 23. oktobra 1995. godine.

 

 

 

 

 

Po izgovoru Duki Tot, danas je najpoznatije zaštitno lice mnogih brendova. Sve je to upravo zahvaljujući svome izgledu i tamnoj koži koja liči na lutku.

Zbog toga je dobila nadimak Crna Barbie. Ona nam je ispričala kako je danas jako poznata, ali prije to nije bila. Baš naprotiv.

Kaže kako je kao manja, prolazila kroz razne muke zbog svog izgleda jer je to svima bilo čudno. Kritikovali su je svi pa čak i stilisti, i cijeli tim za uljepšavanje ali niko nije znao da će danas da postane baš ovo.

Nju je cijeli svijet osuđivao zbog toga što su mislili da je ona ovaj ten dobila zahvaljujući operacijama.

Međutim, to nije istina. Nakon samo dvije godine, skupila je snagu i vratila se poslu koji voli i danas je jako uspješna. Shvatila je da je ovo posao u kojem imaju i usponi i padovi. Mnogo joj je bilo teško ali ne žali jer kaže da danas može sve, jer je uspjela da postane poznata i slavna.

Facebook Comments
Shares