Novi predstavnik Evrovizije: Niko ne može da vjeruje, zar baš on? Onda tek slijedi propast!!! - Apotekica

Novi predstavnik Evrovizije: Niko ne može da vjeruje, zar baš on? Onda tek slijedi propast!!!

Ove informacije su mnogo zanimljive publici a to je da su Francuzi odabrali ovog vikenda baš Bilala Hassanija koji je pobijedio samo zahvaljujući glasovima publike i to sa pjesmom Roi. To je svima jako interesantno i mnogi su se pitali zašto baš njega?!

 

 

 

 

 

Ono što je mnogima tek zanimljivije jeste to da je Bilal Hassaniji svrstan tek na peto mjesto ali onda se desio preokret. Premoćna pobjeda kod pobjede publike je jača od svih ostalih i donijela mu je prvo mjesto i osim toga i put  u Tel Avivu.

Bilal Hassaniji je porijeklom Marokanac ali je poznat i kao Youtuber i to je nastao prije nego što je nastupio među 18 finalista francuskog takmičenja Destination Eurovision.

Što se tiče njegovog kanala, on ima mnogo pratilaca, za sada broji 800 hiljada ljudi koji su pretplaćeni a to je zaista mnogo. Oni su mu pomogli da dođe do pobjede i sve ih je zasjenio.

Najčudnije je ostalima koji nisu državljani Francuske zbog čega je taj odabran kao predstavnik Evrovizije?

Najviše se pitaju zbog njegovih slika, jer to još nije normalno kod nas i zbog toga misle da neće proći. Mnogo im je čudno jer su ga odabrali a evo koje slike im nedaju mira.

Facebook Comments
Shares