Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Novi obrt oko ubistva porodice Đokić! Supruga ubice Suzana Džonić dobila tužbu, jer je ovo uradila.. – Apotekica

Nakon što se saznalo ko je ubica tročlane porodice Đokić iz Aleksinca, odnosno da se radi o njihovo rođaku Goranu Džoniću, policija je izvršila hapšenje i on je predat na sud kako bi dobilo kaznu za izvršeno svirepo ubistvo. Međutim, sada se desio veliki preokret kakav niko nije očekivao.

Kako se na početku govorilo , rođak je odlučio da ubije tročlanu porodicu, jer je imao dug prema njima, a nije mogao da im ga vrati. Mislio je kako će na ovaj način da sebi olakša, a nije svjestan da je uradio nešto monstruozno.

Nakon što je policija pronašla dokaze koji ukazuju da je Goran krivac, on nije htio to da prihvati nego je počeo da okrivljuje svog sina da je on to uradio, iako nije imao nikakvog kontakta s njima.

Ubicina suprugu Suzana od samog početka je bila na strani pravde i pokušaval ada pomogne policiji. Ali, kako saznajemo sada je policija i protiv nje podnijela tužbu, jer navodno nije otkrila sve detalje koje znao o tom danu, nego je neke i prešutila.

Nadamo se samo da će što prije da se sazna sve oko ubistva ove porodice, kako bi žrtve mogle biti mirne, a ubojica da ogdovara za svoje djelo.