Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Nostradamusova 4 JEZIVA proročanstva za 2022. godinu! Jedan će se ubrzo desiti.. – Apotekica

Najpoznatiji prorok koji je postojao jeste Mišel de Nostradamus, koji je živio u Francuskoj, a koji je predvidio neke stvari, a mnoge od njih su se i desile.

Kada su u pitanju njegove vizije, on je detaljno opisivao svaku godinu čovječanstva, sve dok ne dođe do smaka svijeta. Tako se osvrnuo i na ovu 2022. godinu.

On je dokazao koliku posjeduje preciznost, jer je sve događaja koje je predvidio da će se desiti nakon njegove smrti i desile. Predvidio je da će se desiti u New Yorku napad 11. septembra, zatim da će se u Londonu desiti veliki požar, da će Hitler biti jedan od jačih vojskovođa i da će doživjeti veliki uspon.

Otkrio da će doći do dva svjetska rata, da će ljudi na kraju uspjeti sletjeti na Mjesec, kao i da će se desiti nuklearna katatsrofa na Nagasakiju i Hirošimi. Po njegovom proročanstvu ove godine bi se mogao desiti udar asterodia, koje je ujedno i najdramatičnije.

Predvidio je i da će se u cijelom svijetu desiti inflacija i da će doći do razvoja vještačke inteligencije. To znači da će neke mašine moći raditi sve što rade i ljudi.