Nju su sinoć izbacili iz ZADRUGE: Svi su u suzama je ispratili, PUČE VELIKA LJUBAV! - Apotekica

Nju su sinoć izbacili iz ZADRUGE: Svi su u suzama je ispratili, PUČE VELIKA LJUBAV!

Sinoć je većina gledala rijaliti Zadrugu, čak i više nego do sada, jer su se za ostanak u rijalitiju borili David Dragojević i Nataša Moskva. Ovo su jedva podnijeli. Nisu znali kako da se ponašaju, ali na kraju desilo se što se i očekivalo. Zna se tko je pobjednik izašao iz igre.

Loading..

 

 

 

 

 

Nakon dva provedena dana u zatvoru, David i Nataša bili su izolovani od svih drugih takmičara rijalitija, pa je tako došlo i vrijeme da se odmjere snage u igrici koja je na kraju i presudila.

Igrali su i pobjedu je odnio David Dragojević, pa je na sav taj i način njegov boni kriterij podignut za duplo. Njegovi bodovi su udvostručeni.

Njegog rezultat nakon udvostručenja je 92 odsto a Nataša je imala samo 8 odsto. Tako je kako je, i Moskva je shvatila da mora da spakuje kofere i da se pozdravi sa svojim dečkom Adamom.

Sve je to nekako tužno izgledalo, ali tako je moralo da bude. Jedno uvijek mora da izađe iz rijalitija.

Sa kim li će samo njen dečko da se sada smuva, pitanje je minute. Jer tamo samo što se raziđu parovi, odmah sebi druge nađu. Tako isto sada očekujemo da i njen Adam sebi nekoga nađe. Nadamo se da će barem on ostati vjeran, ali s obzirom kako se sve dešava, sumnjamo.

Facebook Comments
loading...
Shares