Konačno dočekali smo i mnogi su sretni radi prvih padavina u našim krajevima. Mogli smo da vidimo da je zabijelilo sa svih strana, da je radost za djecu velika i oni koji vole snijeg igraju se i uživaju ali je zaista velika muka onima koji moraju da čiste i održavaju dvorište i svoje automobile tokom ovih dana. Tako je sa padavinama došlo i do kolapsa na putevima i otežano je kretanje.

Putevi su zavejani, automobili i ulice i sve što dolazi kada pada ovoliko snijega. Onaj koji nema lopatu u ovim trenutcima je u problemu. Ljubitelji zimskih sprtova i igara uživaju jer je počelo sankanje i skijanje. Na kraju dvorište i čišćenje spada na odrasle. U ovom slučaju svako od nas treba da očisti makar svoje dvorište, ili ispred zgrade u kojoj živite.

Tako je i ova žena Ruskinja odlučila da očisti svoje dvorište od snijega i ne bi bilo čudno da ona nije uzela lopatu u ruke ali na sebi je imala ni manje ni više nego dvodijeli kupaći i počela je posao. Kao što vidite njoj je ugodno bilo pa je uletila u snijeg skoro pa gola. Plivala je, bacala se i kada je završila polila se vodom.

POGLEDAJTE VIDEO U LINKU ISPOD

https://www.facebook.com/100013425257581/videos/326549169298216