Njegov vrt je najljepši na cijelom svijetu: Skupio je samo 161 ciglu i pogledajte šta je napravio od njih!!! - Apotekica

Njegov vrt je najljepši na cijelom svijetu: Skupio je samo 161 ciglu i pogledajte šta je napravio od njih!!!

Ovaj čovjek je podijelio sa nama genijalnu ideju. Neki ljudi naprosto kada im ostane nekog materijala, smatraju da je beskoristan ili ako se istrošio odluče da ga bace iako ne misle da bi možda u neke druge svrhe bio koristan. Nikada ne treba bacati stare stvari ukoliko se mogu iskoristiti u nešto lijepo.

Loading..

 

 

 

 

 

On je imao 161 ciglu koja je bila poprilično istrošena. Mnogi su mu rekli da je baci jer više ne služi ničemu, ali nije mario.

U svojoj glavi je zamislio ideju i realizirao je. Počeo je sam da slaže jednu po jednu kockicu i počeo je da zida sam sebi roštilj.

Ništa mu mnogo nije trebalo, samo te cigle, ciment kao i metalna podloga i rešetka za roštilj i to je to. Možete vi da ukrašavate kako želite, ali on je sebi napravio jednostavan i zadovoljan je.

Zidao je jednu po jednu ciglicu i dobio je ono što mnogi nikada ne bi mogli da se sjete da naprave od stare cigle. Patili bi se ali on nije morao.

Dovoljno mu je što je imao dovoljno samopouzdanja i uspio je. Imate li vi neke svoje ideje? Njegove su zaista idealne. Šta vi kažete na sve ovo? Pošaljite nam slike svojih izuma.

Facebook Comments
Loading..
Shares