Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Nisu se podnosile nikada:Cecina jedina slika sa Arkanovom majkom, pogledajte sliku,bićete u šoku kada vidite kako svekrva izgleda! – Apotekica

Ceca i njen suprug Željko Ražnatović poznatiji kao Arkan, imali su idiličan brak. Mnogi su bili ljubomorni na njihovu ljubav, i onih koji nisu voljeli njih dvoje kao par. To je bila Arkanova majka, Cecina svekrva. Naravno poznato je svima, da se rijetko koja svekrva i snaha ” vole”. I one nisu imale baš dobar odnos,zapravo nisu se podnosile.

Ipak prije svega tu najviše treba poštovanja pa onda sve ostalo. Kako izvori kažu Ceca se baš i nije dobro ponašala prema svojoj svekrvi. Čak je i ovo za nju poručila o njoj. I evo kako ona izgleda.

Jedina slika gdje su njih dvije,izgledaju sretno zajedno ali to nije ni blizu sreće, nikada se nisu voljele. Cecina svekrva je toliko bila oštra da se ni Arkan njenoj riječji nije htio protiviti,što je Cecu mnogo nerviralo. Kada je umrla njena svekrva, ona nije željela doći na njenu sahranu, iako je mogla ona je odbila.