U današnjem članku mi donosimo jednu nevjerovatnu priču po mnogo čemu a ovo nam dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država a evo o čemu se tačno ovdje radi. Naime čovjek po imenu Majkl i žena Kristina Barnet su iz Indijane i onda su odlučili da usvoje djevojčicu od 6 godina iz Ukrajine koja boluje od niskog rasta to jeste patuljastosti.

Ali nekoliko godina poslije njih dvoje su optuženi kako su napustili kćerku kako bi pobjegli za Kanadu. Oni su tamo demantoali sve te optužbe te su priznali da su oni ustvari žrtve prevare. Jer je njihova kćerkica bila ustvari usvojeni odrasli sociopata koji ja vjerovali ili ne pokušala da ih ubije. Priča počinje 2010. godine kada su usvojili djevojčicu a prema procesu usvajnja djevojčica je imala 6 godina.

Natalija je bolovala od patuljastosti, bolesti povezane inače sa nedostatkom raste i problemima sa vidom a prema riječima usvojitelja uzrast djevojčice je počeo da izaziva sumnje nakon usvajanja a ponašanje djevojčice je bilo zastrašujuće. Naime ona je pokušala majku da gurne preko ograte sipala izbjeljivač u kafu, pa je i prijetila ubiti oca.