Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Nikoli pozlilo kada su pročitali testament: Evo šta je Marinko ostavio supruzi, a šta vanbračnom sinu.. – Apotekica

Marinko Rokvić se od novembra prošle godine borio sa teškim karcinomom koji je napao pankreas. Iako njegova porodica tokom cijele godine nije željela da se izjašnjava o njegovom zdravstvenom stanju, poslije smrti su otkrili sve.

Nikola je samo nekoliko dana prije očeve smrti izjavio da mu otac nije dobro, te da će dati izjavu za javnost kada bude mogao. Ljari su ovoj porodici savjetovali da iskoriste svaki momenat sa Marinkom i da ublaže njegovu bol.

Javnost je najviše bila iznenađena, jer su smatrali kako je Marinku bolje i da će uskoro da stane na scenu i zapjeva za njih, a onda su saznali da je preminuo. Pojavljuju se i video zapisi sa zadnjih nastupa, gdje se još tada vidi da je Marinko propao i da mu nije stanje baš najbolje.

Sahrana je održana prije nekoliko dana, a njegovo tijelo je položeno pored tijela njegovog oca. Ostavio je iza sebe tri sina, dva koja je dobio u braku sa Slavicom i vanbračnog sina koji boravi u Kanadi i nije prisustvovao sahrani.

Kako saznajemo, Slavica je dobila porodičnu kuću na Banovom brdu, ostale nekretnine su rasprodate i novac je ravnomjerno podijeljen sinovima, a sin iz Kanada nije želio da dobije nikakvu nekretninu od oca.