Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Nikola Rokvić obratio se svim medijima: Otkrio koja je posljednja želja njegovog oca! – Apotekica

U subotu smo mogli da pročitamo tužnu vijest koja nikog anije ostavila ravnodušnim, a to je da nas je Marinko Rokvić napustio u 68. godini života. Imao je veliku borbu sa bolesti, ali na kraju nije izašao kao pobjednik.

Njegovi sinovi i supruga nisu se obraćali javnosti neko vrijeme, iako su mnogi željeli da čuju šta porodica Rokvić ima da kaže povodom tužne vijesti.

Nikola Rokvić se sinoć obratio medijima koji su bili prisutni ispred porodične kuće u Košutnjaju i rekao: ” Ne mogu vam opisati koliko nam je teško zbog našeg gubitka, nije nam lako, zato i ne dajemo nikakva saopštenja za javnost.

Nadam se da nećete stvarati nikakve probleme i da možete razumjeti tugu u kojoj se nalazimo. Gledali smo oca kako se danima bori sa svojom bolesti, kako bi se mogao vratiti kući kao pobjednik, ali to nažalost nismo doživjeli. Iza sebe je ostavio mnogo, on je naš junak. Hvala vam na ukazanom dosadašnjem razumijevanju.”- rekao je Nikola.

Da podsjetimo, pjevač je imao problema sa bakterijom koja je napala njegov organizam. Ljekari su pokušavali na razne načine da mu pomognu, ali nažalost bez vidljivog uspjeha.