Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Niko ovo nije očekivao: Evo kako je Marinko podijelio imovinu, pta je dobila supruga , a šta djeca.. – Apotekica

Sahrana Marinka Rokvića jedna je od najtužnijih situacija koje su se desile našim prostorima proteklih dana. Marinko nas je napustio u 68. godini, nakon borbe sa teškom bolesti. Do posljednjeg dana pokušavao je da se izbori i vodio je brigu u svojoj porodici.

Nakon što je vidio da ne može se izboriti sa opasnim napasnikom, Marinko je zatražio papir da napiše testament i na ravnopravne dijelove podijeli sve što je stekao.

Jedna njegova kolegica otkrila na je kako je Marinko često govorio da mu je najveća želja i jedina briga da njegovi sinovi Nikola, Marko i Dario uvijek budu u dobrim odnosima i da se ne svađaju, nego da žive u miru i slozi.

”Marinko je bio veliki gospodin, ali je nekada znao biti i vragolan. Uvijek mu je porodica bila najbitnija, a među sinovima nije pravio razlike. Volio je svakog sina podjednako. Trudio se da svakom od njih da isto, i da na ravne časti podijeli što je stekao.

Kada je shvatio da je stanje ozbiljno pozvao ih je sve i rekao kakav je njegova odluka. Svi su ga podržali i niko se nije pobunio oko podjele imovine.”- otkrila nam je bliska koleginica.