Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Niko ovo nije očekivao: Aleksandra po prvi put progovorila o razvodu i otkrila kako je došlo do toga! – Apotekica

Aleksandra Prijović bila je jako mlada kada je uplovila u javni svijet. Na početku je počela polako da gradi karijeru i da pažljivo bira pjesme, ali nakon što je postala snaha Lepe Brene, sve joj je postalo dosta lakše.

Kada se saznalo za njen brak sa Filipom Živojinovićem sve oči bile su uprte u njih i tražio se svaki tren da ih se uslika ili da se sazna nešto zanimljivo iz njihovog privatnog života.

U posljednje vrijeme mnogo se govori njenom razvodu od Filipa. Aleksandra na početku nije željela da daje nikakve intervjue, ali kada je vidjela da ne može stati tome u kraj, odlučila je da se i ona oglasi.

”Ja stvarno više ne znam šta da kažem, pa vi mene svaki mjesec razvodite. Od kako smo počeli vezu bilo je da smo prekinuli, sada kada smo u braku, svako malo se razvodimo. Dosta više, stvarno pretjerujete.”- rekla je pjevačica vidno ljuta.

Prije nekoliko dana oglasila se i povodom glume u seriji ”Ubice mog oca”. Navodi kako nikada nije mislila da će ovo raditi, ali da je na nagovor ostalih ipak pristala.