Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Niko ne može da je prepozna: Evo kako danas izgleda bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar- Kitarović! – Apotekica

Rijetko kada možemo da vidimo neku ženu da je uspjela u politici, a još da se nalazi na nekoj visokoj poziciji. Međutim, ima izuzetaka, kao što su Ana Brnabić koja je na funkciji premijerke Srbije, ili kao što je Jadranka Kosor biša premijerka.

Međutim, napopularnija žena svakako je Kolinda Grabar . Kitarović koju pamtimo kao bivšu predsjednicu Hrvatske. Kolinda je oduvijek važila z alijepu, atraktivnu i privlačnu ženu.

Iako je imala mnogo obaveza oko obavljanja svoje funkcije, koja je ujedno bila izložena i svakodnevnom stresu, Kolinda je vodila računa o svom zdravlju i pokušavala da ne ignoriše zdrave navike koje je do tada imala.

Mnogo više vremena je posvetila sebi kada je izgubila od svog protivnika Zorana Milanovića. Da bi postigla što bolje rezultate morala je da napravi neke promijene iz korijena. Imala je problema sa zdravljem, tačnije s kičmom zbog čega je morala na operaciju.

Tada je dobila i višak kilograma, pa je započela liposukcijsku ishranu, koja se bazira na smanjenom unošenju ugljikohidrata u tijelo.