Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Nikada nećete pogoditi koja poznata ličnost je odrasla u ovakvim neuslovima: Kuća u raspadu, znala je spavati po dvorištu, hodala bosa jer nije imala obuće – Apotekica

Dosta poznatih ličnosti dolaze sa sela, i većina ih je odraslo u siromašnom okruženju. I većinom im je to bolna tačka koju kriju. No ova poznata ličnost ponosi se svojim djetinjstvom i svemu što je život naučio a to je Seka Aleksić. Koja je imala jako teško djetinjstvo.

Ona je porijeklom iz Zvornika, ali tokom rata zajedno sa svojom porodicom pobjegla je u blizini Šapca. Također je rekla da nije imala osnove za higijenu,školu ama baš ništa. Ali opet u očima ima sjaja i tih trenutaka rado se sjeća. Pošto odmah nije imala smještaj morala je spavati u školi, a tokom ljeta kupali su se u plastičnom koritu, dok bi vodu zagrijali na suncu. Kasnije je odrasla i sa svojih 15 godina počela je zarađivati svoj ”hljeb”, koji je kako kaže veoma bio sladak. Život je nije štedio nimalo ali ova pjevačica izvukla je dobru pouku iz te svoje situacije. Danas je jako uspješna u svom poslu, a najprije je dobra supruga i majka svojoj djeci.