Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Nikad ne biste rekli da je to ona: Evo kako je Ceca izgledala na svadbi Biljane Jevtić, kada je imala 16. godina! – Apotekica

Svetlana Ceca Ražnatović sigurno je jedna od najpopularnijih, najtraženijih i najplaćenijih pjevačica na našim prostorima, čija karijera traje već tri desetljeća.

Još kada je bila djevojčica pokazala je želju za pjevanjem, kao i talenat koji je neosporan. Kako su godine prolazile tako je ona sve više ulagala u sebe, mijenja stil pjevanja, radila estetske korekcije, da bismo vidjeli Cecu kakva je danas.

Ali, kada biste upitali ljude da li im se više dopada Ceca sa početka karijere ili ova sada, sigurno bi velika većina rekli kako je ljepše izgledala dok se nije upropastila estetskim operacijama. Ali, ima i onih kojima je ljepša danas, izgleda svježije i mlađe, obzirom na silne operacije koje je imala.

Ona je pjevala i na svadbi svoje koleginice Biljane Jevtić, koja je prije nekoliko dana na godišnjicu svog braka, objavila nekoliko fotografija sa vjenčanja, a među njima je bila i ona gdje vidimo Cecu kako pjeva. Pogledajte i sami kako je izgledala:

Zanima nas da li vi od početka pratite karijeru ove pjevačice!? Da li se vama sviđala više prije ili sada, pišite nam u komentare!