Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

NEZABORAVNA ANEGDOTA: Izjava muftije Zukorlića o današnjim ženama: ”One nisu berićetne..” – Apotekica

Prije nekoliko sedmica prmeinuo je muftija Muamer Zukorlić , te se o njemu u posljednje vrijeme mnogo pisalo. Ljude u Srbiji najviše je iznenadilo, kada su saznali da je muftija imao dvije žene , te da je s njima u isto vrijeme bio u braku, ali su one živjele u različitim kućama.

Sumeji je obezbjedio stan u Beogradu, dok je Elma živjela sa djecom u porodičnoj kući u Novom Pazaru. Sasvim je normalno da po šerijatskim običajima, muškarac ima više žene, ali je neophodno da svaka od njih bude obezbjeđena i da ima sve potrebno za normalan život.

Kako saznajemo, muftija je trebao da se oženi i po treći put i to sa dvadesetčetverogodišnjom novinarkom. Nažalost, on je preminuo u 51. godini i do njihove svadbe nije došlo.

Zukorlić nije podržavao način na koji žive današnje žene, pa je jednom prilikom ispričao: ” Jedan čovjek ušao u pekaru da kupi hljeb, ali mu trgovkinja kaže da nema, ali da je ostao jedan u izlogu pa može njega da kupi ako hoće. Čovjek je rekao da neće, jer su sve oči koje su prolazile pored gledale u njega.”

Ovo je naveo kako bi uporedio i sa današnjim ženama, koje svako gleda, a žene ustvari trebaj da budu pokrivene za svoje muževe.