NEVJEROVATNO: Filip varao Aleksandru dok je bila trudna! Aleksandra je prolazila pravi pakao u trudnoći! Objavili su slike sa manekenkom sa kojom je provodio i dane i noći!!! - Apotekica

NEVJEROVATNO: Filip varao Aleksandru dok je bila trudna! Aleksandra je prolazila pravi pakao u trudnoći! Objavili su slike sa manekenkom sa kojom je provodio i dane i noći!!!

Kako su novinari saznali, Aleksandra Prijović je prolazila kroz pravi pakao dok je bila trudna. Filip ju je varao dok je bila u poodmakloj trudnoći. Međutim, Aleksandra ovo nikome nije govorila kako je drugi ne bi ponizili i ismijavali. Ali sada se sve saznalo.

Loading..

 

 

 

 

 

Kako je izvor otkrio, Filip je sa manekenkom počeo da provodi i dane i noći a to je sve primijetila Aleksandra Prijović. Tada su živjeli u stanu i Filip je zbog “obaveza” stalno bio odsutan.

Aleksandra je primijetila da se nešto dešava i da on nije kao prije, pa je zbog toga odlučila da mu podvuče crtu. Zaprijetila mu je rođenjem sina a tada je Filip se i probudio.

“Ne dođeš li kući, sina nikada nećeš vidjeti. Znam gdje si i sa kojom si manekenkom, ostavi to sve i dođi dok nije kasno. Ovo ti je i prva i posljednja šansa. Ako to još jednom napraviš, neću mariti ni za sina.”

Izvor je ispričao kako je Aleksandri tada loše bilo i da je zbog toga stalno bila nervozna, a danas to sve pokušava da zaboravi ali ne ide. Aleksandri je mnogo teško.

Iako se Filip dozvao, Aleksandra je ta koja ne može još uvijek da to zaboravi. Kriju to i od Lepe Brene i od Bobe i majke Filipa. Aleksandra ne želi da zbog njegovog neodgovornog ponašanja svi pate.

Facebook Comments
loading...
Shares