Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Neviđeni skandal! Džejla vidjela Mariju sa drugom djevojkom, pa prekinula vezu! Danima samo plače.. – Apotekica

Kako piše jedan srpski portal, Marija Šerifović je završila vezu sa Džejom Ramović koja je bila jako turbulentna. Govori se kako je razlog tome, prevara koju je načinila Marija.

Izvor blizak Džejli priznaje kako ni njoj nije lako i nije željela da okonča ovu vezu, ali da nije mogla da pređe preko prevare, jer je i sama uhvatila Mariju sa drugom djevojkom. Tada su se žestoko posvađale i došlo je i do njihovog raskida.

Džejla je za Mariju pripremala veliko iznenađenje i romantičnu večeru, ali je na kraju dobila samo hladan tuš i raskid. Željela je da iznenadi svoju djevojku, pa je došla ispred njenog stana sa tortom u ruci, a za to vrijeme Marija je bila sa drugom djevojkom.

”Izbio je veliki haos kada je Džejla došla na Novi Beograd da posjeti Mariju. Mislila je da je Marija sama i da će lijepo provesti dan, ali ustvari ona je bila sa drugom djevojkom. Marija uopšte nije ni mislila da bi Džejla mogla da je iznenadi svojim dolaskom.

Jako joj je teško, od tog dana samo plače. Mnogo je razočarana u Mariju, a u isto vrijeme osjeća i veliki bijes. Još uvijek ne zna ko je djevojka, koja je u tom trenutku bila sa Marijom u stanu.”- ispričao nam je izvor koji je jako blizak Džejli.