Svjedoci ste i vi sami kako do nas dolazi veliki broj informacija o mnogim stvarima te je tako i ovog puta do nas došla jedna informacija koja je mnoge šokirala i mnogi kada su ovo vidjeli ostali su u šoku. Međutim ovaj put do nas je došla jedna informacija iz Amerike ali bez obzira na to ovo je priča koja se jako brzo proširila u cijelom svijetu.

Naime, glavna radnja ove priče je u jednom manjem market. Evo šta se to desilo što je mnoge šokiralo. Radi se o tome da je prije 10 godina jedna porodica prijavila nestanak svog člana i tako nako dužeg vremena nije mu bilo traga. Kada se ovo desilo cijela Amerika je l ovome pričalo. Međutim sada kako je već prošlo 10 godina ovaj slučaj se riješio. Radi se o tome da mladić nije mogao da dohvati proizvod sa zadnje police. Tako je krenuo da se penje i pao je iza frižidera i na licu mjesta slomio vrat i preminuo.

Sada kada se ovaj slučaj riješio mnogi su ostali u šoku te tako i dalje traje žal za ovim mladićem. Podijelite i vi sa nama svoje mišljenje o ovome svemu u komentarima ispod ovog teksta.