Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Neočekivano: Otkriveno mjesto i vrijeme sahrane Marinka! Biti će sahranjen pored … – Apotekica

Nakon teške i duge borbe u kojoj se našao pjevač Marinko Rokvić, nije izašao kao pobjednik. Kako smo dobili informacije, pjevač je preminuo u svom porodičnom dmu, jer mu je to bila želja. Zamolio je članove porodice da ga ne vode u bolnicu, jer je osjećao da je došao kraj.

Vijest o njegovoj smrti šokirala je baš sve, ljudi idalje ne mogu da vjeruju. Putem društvenih mreža oglašavale su se njegove mnogobrojne kolege, a ujedno i pružale podršku ožalošćenoj porodici.

Do danas se nije znalo kada će se održati sahrana Marinku, ali na tačno vrijeme. Porodica je sada objavila da će sahrana biti 11. novembra 2021. godine, odnosno u četvrtak, i to na Novom bežanijskom groblju. Opela počinje u 14:30 sati, tačnije u crkvi Svetog Apostola Tome.

Porodica je željela da ispoštuje sve njegove kolege i odobrili su da na sahrani prisustvuje još ljudi, a da se ne odvija samo u krugu porodice. Međutim, zamolili su da svi prisutni maksimalno poštuju epidemiološke mjere, kako ne bi došlo do nezgodnih situacija.

Svi iz njegove porodice su slomljeni i još uvijek nisu u stanju da daju bilo kakve izjave. Čak su jednom prilikom samo zamolili medije da ne vrše pritisak na njih, nego da će se sami oglasiti i pozvati ih kada budu spremni za to.