Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Nek je i njemu neko odgovorio: Svađa Saše i Sanje u sred emisije: Prozivao njenog muža, a njen odgovor je iznenadio sve! – Apotekica

Od početka takmičenja ”Zvezde Granda” imali smo priliku da vidimo zanosnui atraktivnu voditeljicu , kako na fin i kulturan način vodi emisije. Nikada niko nije imao niti jednu zamjerku za nju, nego je uvijek pokušavala da ohrabri takmičare i pomogne im da što lakše prebrode krug.

Međutim , tokom snimanja posljednje emisije koja se emitovala na malim ekranima, Sanja Kužet nije mogla da prešuti Saši Popoviću, odnosno bivšem vlasniku ove produkcije, nego mu je odgovorila na prozivke, što mnogi nisu očekivali.

Saša je najprije rekao kako Sanja lijepo izgleda, te pohvalio njenu haljinu i cjelokupno izdanje u kojem je bila. Sanja se zahvalila, te rekla kako će u ovoj sezoni da nosi haljine raznih kreatora, jer želi malo da eksperimentiše. Tada ju je Saša pecnuo i rekao kako ona svako malo ima nekog drugog pored sebe.

Sanja je pokušala da ne odgovori na provokacije, nego je samo rekla pet saradnika sa kojima surađuje po pitanju kreacija i odjevnih kombinacija. Saša je dodao kako je Sanja udala se po prvi put i da se može svašta očekivati, pa čak i da vara muža.

Voditeljica se nije mogla obuzdati na njegove riječi, nego mu je odgovorila kako joj je savršeno u ovom braku i nema namjeru išta da mijenja, ali isto tako da ni Saša nema potreba da vodi računa o njenom braku.