Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Neda Ukraden staje na ludi kamen!? U 70-toj godini obukla vjenčanicu, ali jedan detalj će vam biti smiješan! – Apotekica

Neda Ukraden ušla je u sedmu deceniju života, te je upravo zbog toga često tema mnogih , a i u medijima je često na lošem glasu. Ono što većinu ljudi nervira jeste činjenica da ona mijenja svoj izgled, odnosno da ne živi u skladu sa svojim godinama.

Prije nekoliko dana ona je objavila jednu svoju fotografiju, koja joj zaista ne priliči, a to dokazuje i okrutnost sa kojom se susrela na društvenim mrežama. Sigurno ćete i vi ostati iznenađeni kad vidite o čemu je riječ.

Objavila je sliku na kojoj je obukla vjenčanicu. Dosta njenih pratilaca ubijeđeno je da se udala, iako je ona to nekoliko puta demantovala. Ali, saznali smo da je to način promocije njene nove pjesme koja se zove ”Za pravu ljubav”. Pjevačica je i sama istakla kako joj je ovo bio jedini pravi način da ukaže ljudima na pjesmu.

Ispod slike se pojavilo mnogo komentara, a bilo je i onih pozitivnih, govoreći Nedi da joj prelijepo stoji vjenčanica. Imali smo priliku da vidimo dosta pjevača da su spremni na razne izmišljene priče i skandale, samo da bi skrenuli pažnju na sebe kada žele da izbace novu pjesmu.

Uvijek se govorilo da je bitno da je reklama, a nije bitno da li je ona dobra ili loša. Šta vi mislite o ovome!?