Nećete vjerovati ali sada je Miljana Kulić doživjela nervni slom: Polomila je sve kamere i uzela dijete a onda je tek nastao haos! - Apotekica

Nećete vjerovati ali sada je Miljana Kulić doživjela nervni slom: Polomila je sve kamere i uzela dijete a onda je tek nastao haos!

Miki Đuričić nije omiljeni Miljani Kulić i Mariji Kuljić. Već ga neko vrijeme njih dvije provociraju a sinoć je došlo do svađe, što je bilo i očekivano. Sve se to dogodilo nakon izbacivanja Olje Bajrami.

Loading..

 

 

 

 

 

 

Miki se svim silama susdržavao jer nije htio da dolazi do svađe ali više nije mogao trpiti. Miljana mu je psovala te govorila da ga se ne boji.

Miki joj je rekao da će *ebat majku ako bude ponovo prva provocirala. Nakon toga ukućanima je rekao da mu se niko ne obraća ako žele da ih sve miljanja *ebe.

Miljana ga je provocirala sa šoljom te se umiješala i Marija. Mili je nakon toga polio čajem. Miljana je poslije toga počela da lomi sve što joj se našlo na putu zbog toga.

Poslije toga je nastavljeno sa vrijeđanjem i psovanjem što je gledaocima bilo vrlo zanimljivo a vi ako niste gledali možete pogledati na youtubu.

Nikakvo čudo nije gledaocima što je u Zadruzi ponovo izbila svađa i tuča, sve je to postalo normalno u rijalitiju, još samo da doživimo ubistvo i ovo je kraj. Zaista nekada se slažemo sa onima koji žele da ukinu rijaliti programe, svašta se zaista emituje. To je nenormalno postalo. Šta vi mislite o svemu?

Facebook Comments
loading...
Shares