Nećete vjerovati ali Luna je sve iznenadila kada je rekla tko će da uđe u rijaliti i za koga će da se uda: Svi su je gledali kao ludaču, ali i vas će zbuniti jer nemate pojma tko ulazi! - Apotekica

Nećete vjerovati ali Luna je sve iznenadila kada je rekla tko će da uđe u rijaliti i za koga će da se uda: Svi su je gledali kao ludaču, ali i vas će zbuniti jer nemate pojma tko ulazi!

Luna Đogani je od sebe napravila veliku rijaliti zvijezdu, ali ništa više od toga, ali ni manje. Jedino je rijaliti zvijezda, ostalo ostaje isto. Sada je ponovo sve iznenadila kada je pričala o svojoj udaji. Mnogi su je gledali u čudu.

Loading..

 

 

 

 

 

Luna Đogani je do nedavno pričala kako samo voli Slobu Radanovića i da jedva čeka da izađe vani kako bi pokušala da se pomire, ali iznenada se pojavio Marko Miljković koji ju je zavodio na svoj način.

Uspjelo je i ona je pala na to. Iako mnogi tvrde da je gluma, Luna i Marko su izgleda odlučili da idu korak naprijed od svih u rijalitiju.

Inače da pojasnimo. Luna i Marko su kao i svi ostali, sjedili za stolom dok su se čitala pitanja gledaoca sa Facebooka. Mnogo je pitanja bilo, ali jedno najzanimljivije je upućeno Marku.

Gledaoci su ga pitali, da li je zadnje na šta ide od romantike to kada joj kaže da je ona njegovo ime i prezime.

Svi su zaćutali za stolom a onda je Marko priznao da je naravno i dalje romantičar ali i da je Luna to zaslužila. Ona je kao iz topa skočila i rekla da se udaje za njega. Dodala je da je Marko za stolom sasvim drugi čovjek, ali kada su sami tada im je najbolje.

Pogledajte i taj video:

Facebook Comments
loading...
Shares