Nećete vjerovati ali Australija gori a Amerika je pod ledom: Razlika u 100°C, ovo je strašno! - Apotekica

Nećete vjerovati ali Australija gori a Amerika je pod ledom: Razlika u 100°C, ovo je strašno!

Mnogo ljudi je zabrinuto iako nisu dio ove uzbune ali suosjećaju sa ovim narodom. Na hiljade ih je umrlo i poginulo a najgore ih tek čeka. Nećete vjerovati šta im se sve dešava. Zaista je mnogo strašno, samo da se uskoro stanje stabilizuje.

Loading..

 

 

 

 

 

Na dva različita kraja svijeta dešavaju se čuda. U Australiji je ekstremno visoka temperatura, toliko da su požari na sve strane. A u Americi su ekstremno niske temeperature, toliko da je od jutros 12 preminulo.

Zaista je stanje alarmantno i proglasili su stanje vremenske nepogode. Čak i to da ih čeka najgore jer ovo nije sve. Za vikend kažu da će im biti najgore. A taj hladni vjetar će doći malo i u Bosnu i Hercegovinu.

U Čikagu je najavljeno da će za vikend biti rekordno ekstremno niska temperatura. Svima su životi ugroženi i svi se jako plaše.

Spasilačke ekipe su već spremne i samo čekaju ono najgore a tada će biti dobro samo ako oni budu dobro.

A što se tiče Australije, kod njih su ekstremno visoke temperature. Toliko su visoke da dosežu i do 50 stepeni Celzijusa. Na kraju ima i video na kojem se jasno vidi da su nekoliko stotina životinja krepale jer je bio neizdrživo vruće. Stanje je i dalje alarmantno.

Facebook Comments
loading...
Shares