Ne možete ni da zamislite kakvu ljepoticu od kćerke imaju Goca Tržan i Ivan Marinković! Mnogi ostaju bez daha kada je vide! - Apotekica

Ne možete ni da zamislite kakvu ljepoticu od kćerke imaju Goca Tržan i Ivan Marinković! Mnogi ostaju bez daha kada je vide!

Većina vas zna priču Goce Tržan i Ivana Marinkovića, ali ona to nikada nije htjela ispričati kao sada što je. Otkrila je zbog čega su se razveli i kako se on kao otac ponaša prema svojoj kćerci. A ona je izrasla u pravu ljepoticu.

Loading..

 

 

 

 

 

Goca Tržan je prije Raše, bila u propalom braku sa Ivanom Marinkovićem. Goca kaže kako je taj brak bio prava noćna mora i za nju i za njenu kćerku, te je velika sreća što su se tako brzo izvukle iz njega.

Ispričala je nerado kako je Ivan stalno kasnio kući i uvijek je dolazio pijan. Mnogo je bio ljut, pa je pokušavao i da je tuče. Ona je uvijek ustajala nasmijana zbog svoje kćerke kako ona ne bi primijetila da se nešto loše dešava.

Goca je ovu sliku objavila na Instagramu i napisala da je propali pokušaj jer nije htjela kćerka da se slika sa njom. Samo se zezala.

Onda je nastavila priču, kako Ivan danas ne želi da plaća alimentaciju. Jedan mjesec plati a jedan ne. Ona kaže da njenoj kćerki to i ne treba jer joj ona sve pruža ali želi da mu uzima novac jer to je i njegovo dijete.

Dodala je za kraj, da ne može da ga shvati, jer ona bez Lene ne bi mogla ni dana a da ne zna kako je i gdje je, a on se kćerki zna ne javiti i po dva mjeseca.

Facebook Comments
loading...
Shares